Ο Πανατολικός είναι εδώ!!! Ένα χωριό στους ρυθμούς της στρογγυλής θεάς - Μια γιορτή για τους κατοίκους!!! | φωτο

Ένα χωριό στους ρυθμούς της στρογγυλής θεάς ..

Η Αναγέννηση Ανατολικού ή ο σημερινός Πανατολικός (όπως θέλετε πείτε) επέστρεψε με νίκη  στα  πρωταθλήματα της ΕΠΣ ΚΟΖΑΝΗΣ.

Ιστορική η σημερινή ημέρα για τους κατοίκους του Ανατολικού.

 Ο Πανατολικός επέστρεψε και νίκησε τις Ελπίδες Α Ε Κοζάνης με σκορ 3-0.  Ήταν μια γιορτή για τους ανθρώπους της ομάδας αλλά και όλου του χωριού.  

Τα δώδεκα χρόνια απραξίας ήταν πάρα πολλά για τον ιστορικό αθλητικό σύλλογο του Ανατολικού που με αφορμή την επέτειο των 100 χρόνων από την ίδρυση του ,από τις  αρχές του έτους άρχισε ένας αγώνας δρόμου . Μια παρέα  με όλο σχεδόν το χωριό να συμπαραστέκεται προχώρησε σε   όλες τις νόμιμες διαδικασίες για την εκλογή νέου διοικητικού συμβουλίου καθώς και την εναρμόνιση του καταστατικού με τον νέο αθλητικό νόμο της ΕΠΟ και  τα κατάφερε.  

Με πυρετώδεις προσπάθειες ετοιμάστηκε η φυσική έδρα της ομάδας στο δημοτικό στάδιο Ανατολικού  καθώς η νέα διοίκηση  προέβει σε ολική ανακαίνιση των αποδυτηρίων, του περιβάλλοντα χώρου του γηπέδου καθώς και του αγωνιστικού χώρου. Και σήμερα Κυριακή ήταν μια γιορτή Πανατολικός Ελπίδες ΑΕ Κοζάνης 3-0

Μόνο συγχαρητήρια σ αυτούς τους ανθρώπους του Ανατολικού .

Ο Πανατολικός είναι εδώ !!!!









Σχόλια