Ποια θα είναι η διαδικασία των Live streaming αγώνων της αρμοδιότητας της ΕΠΣ Κοζάνης

 


Η ΕΠΣ Κοζάνης  με επιστολή της στα ΜΜΕ ενημερώνει την νέα διαδικασία που θα πρέπει να ακολουθήσει το μέσο που  θα θελήσει να αναμεταδώσει Live τους αγώνες ποδοσφαίρου που είναι στην αρμοδιότητά της.  

Η ΕΠΣ Κοζάνης θα δίνει την άδεια στο μέσο. Το μέσο θα προκαταβάλει στην ΕΠΣ Κοζάνης το αντίτιμο ,το οποίο η ΕΠΣ Κοζάνης θα το μεταφέρει στο ενδιαφερόμενο σωματείο. 

η επιστολή της ΕΠΣ Κοζάνης 

Προς ΜΜΕ, ΜΚΔ  και Σωματεία Μέλη της ΕΠΣ Κοζάνης

Κύριοι θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε σχετικά   με την  πρόθεσή σας να καλύπτετε ζωντανά αγώνες  των τοπικών πρωταθλημάτων της ΕΠΣ Κοζάνης, αλλά και της Γ’ Εθνικής τα δικαιώματα τα οποία η ΕΠΟ παραθέτει στις κατά τόπους ΕΠΣ.

Η ΕΠΣ Κοζάνης έχει τα αποκλειστικά δικαιώματα της ραδιοτηλεοπτικής κάλυψης και τα δικαιώματα διαδικτυακής μετάδοσης (μέσω internet) των τοπικών πρωταθλημάτων ευθύνης της.

Το ΔΣ της ΕΠΣ Κοζάνης αποφάσισε να επιτρέπει τις ζωντανές αναμεταδόσεις αγώνων των πρωταθλημάτων της,  υπό προϋποθέσεις.

Εάν προτίθεστε να μεταδώσετε  (LIVE)  αγώνα της Γ’ Εθνικής και  Α’ ή  Β’ κατηγορίας ΕΠΣ Κοζάνης θα δίνεται το ανάλογο αντίτιμο στην γηπεδούχο ομάδα. Για την Γ’ Εθνική θα είναι το ποσό των 100ευρώ ενώ για τα τοπικά πρωταθλήματα 50ευρώ.

Η διαδικασία που πρέπει να ακολουθήσετε είναι η εξής:

Στέλνετε αίτημα στην ηλεκτρονική διεύθυνση  info@epskozanis.gr  (ΥΠΟΨΙΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΜΜΕ), αναγράφοντας τον αγώνα που θέλετε να καλύψετε (LIVE)  κι αφού ο ενδιαφερόμενος  καταβάλει στην ΕΠΣ Κοζάνης  το αντίτιμο θα λάβει σχετική έγγραφη άδεια της διοργανώτριας.

Απαγορεύεται η απευθείας μετάδοση αγώνα χωρίς την έγκριση της διοργανώτριας αρχής.



Σχόλια