Δεν τα κατάφεραν οι Σειρήνες ..Πρωτιά και άνοδος για τον ΝΠΣ Βόλο στην Α’ Εθνική Γυναικών. Ντροπή ..Απαγόρευση είσόδου στο γήπεδο στους Γρεβενιώτες φιλάθλους .


 Την ήττα με σκορ 3-1 γνώρισαν οι Σειρήνες Γρεβενών από τον ΝΠΣ Βόλου την Παρασκευή σε παιχνίδι που διεξήχθει στο αθλητικό κέντρο «Όλγα Βασδέκη», Η αναμέτρηση ήταν εξ’ αναβολής και έριξε την αυλαία στη Β’ Εθνική του γυναικείου ποδοσφαίρου.

Με την πολύτιμη αυτή νίκη, ο ΝΠΣ Βόλος εξασφάλισε την πρωτιά, στον 1ο όμιλο της Β' Εθνικής ,τον τίτλο και την άνοδο στην Α’ Εθνική Γυναικών με 55 βαθμούς αφήνοντας δεύτερη την ομάδα των Σειρήνων που συγκέντρωσε 49 βαθμούς .

Η Γρεβενιώτικη ομάδα βρέθηκε από νωρίς πίσω στο σκορ πάλεψε να γυρίσει το παιχνίδι στη συνέχεια ,χωρίς όμως να τα καταφέρει 

Μόνο συγχαρητήρια αξίζουν στην Γρεβενιώτικη ομάδα για την αξιοπρεπέστατη παρουσία της γενικά στο πρωτάθλημα .

Πρωταγωνίστρια της αναμέτρησης ήταν οι Γαρυφαλλίδου για τον ΝΠΣ που πέτυχε χατ τρικ (2′, 20′, 72′) .


Το δεύτερο γκολ του Βόλου προήλθε από ένα αυστηρό πέναλτι που δεν υπήρχε και στη συνέχεια  έπρεπε να ακυρωθεί  γιατί η τερματοφύλακας των Γρεβενών  αποκρούει και σ η παίκτρια που σκοράρει  είναι ήδη  μέσα στην περιοχή πριν εκτελεστεί!

Η Βλάχου μείωσε σε 3-1 για τους φιλοξενούμενους στο 90′ της αναμέτρησης.


Ντροπή !!!Από το δρόμο κι όχι μέσα από το γήπεδο παρακολούθησαν οι Γρεβενιώτες φίλαθλοι το παιχνίδι 

Εικόνες ντροπής που δεν τιμάνε το γυναικείο ποδόσφαιρο 

Από το δρόμο - κι όχι από τις κερκίδες του "Βασδέκειου "- παρακολούθησαν την αναμέτρηση ΝΠΣ Βόλου - Σειρήνες Γρεβενών οι 50 περίπου φίλαθλοι από τα Γρεβενά που ταξίδεψαν στον Βόλο για να παρακολουθήσουν την ομάδα τους .

Αυτές οι εικόνες γυρίζουν το ποδόσφαιρο πολλά χρόνια πίσω και κάποιοι πρέπει να λογοδοτήσουν και να δώσουν εξηγήσεις μπας και δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα

Σχόλια