Ο Λασσάνειος Δρόμος 2025 απέκτησε το δικό του «πρόσωπο» μέσα από το επίσημο διαφημιστικό σποτ. Η διοργάνωση, που έχει καθιερωθεί ως ένα από τα μεγαλύτερα δρομικά γεγονότα της περιοχής, φέτος δίνει ακόμη μεγαλύτερη έμφαση στο μήνυμα της υγείας, της χαράς και της κίνησης.
Το σποτ δημιουργήθηκε με τη στήριξη της Αντιπεριφερειάρχη Τουρισμού κ. Πωλίνας Φαρμάκη και της Εταιρίας Τουρισμού, αναδεικνύοντας με όμορφο και σύγχρονο τρόπο το πνεύμα του αγώνα. Πίσω από την παραγωγή βρίσκονται οι Δημήτρης Συνδουκάς, Κωνσταντίνος Μανουσαρίδης και Κώστας Καρανάτσιος, οι οποίοι κατάφεραν να αποτυπώσουν με εικόνες και συναίσθημα το τι σημαίνει «τρέχω στον Λασσάνειο Δρόμο».
Ιδιαίτερη πινελιά στο γύρισμα αποτέλεσε η συμμετοχή της μικρής Λίλης, του σκυλιού της Μαρίας Βαχανίδου, που έκλεψε την παράσταση ως guest star. Παράλληλα, δρομείς που βρίσκονταν σε προπόνηση διέκοψαν για λίγο το πρόγραμμά τους ώστε να ανέβουν στο βάθρο και να δώσουν το δικό τους μήνυμα στήριξης στη διοργάνωση.
Με το σύνθημα «Τρέχεις όλη μέρα με τις υποχρεώσεις; Είσαι ήδη προπονημένος!», το σποτ καλεί όλους να συμμετάσχουν στον Λασσάνειο Δρόμο 2025, όχι μόνο για την αγωνιστική εμπειρία αλλά και για τη χαρά της συμμετοχής.
Οι εγγραφές έχουν ήδη ξεκινήσει και συνεχίζονται μέσα από την επίσημη φόρμα: Εγγραφές εδώ.
Ο Λασσάνειος Δρόμος 2025 αναμένεται να συγκεντρώσει για ακόμη μία χρονιά δρομείς κάθε ηλικίας και επιπέδου, μετατρέποντας την πόλη σε μια μεγάλη γιορτή αθλητισμού και υγείας.
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου
Παρακαλούμε αποφύγετε ύβρεις και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, ειδικά σε προσωπικό επίπεδο. Σχόλια υβριστικά και άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.