Η Εθνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης (ΕΟΚ), με την υποστήριξη της Ένωσης Καλαθοσφαιρικών Σωματείων Δυτικής Μακεδονίας (ΕΚΑΣΔΥΜ), διοργανώνει την Παρασκευή 26 Σεπτεμβρίου 2025 μια ξεχωριστή δράση αφιερωμένη στο μπάσκετ, στο ΔΑΚ Κοζάνης «Ιωάννης Σκαρκάλας», από τις 09:00 έως τις 12:30.
Η εκδήλωση απευθύνεται στους μαθητές και τις μαθήτριες της Α΄ Γυμνασίου Κοζάνης, προσφέροντας τους την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά το άθλημα, να συμμετάσχουν ενεργά και να βιώσουν τις αξίες του αθλητισμού μέσα από ομαδική συνεργασία και παιχνίδι.
Η καθοδήγηση των παιδιών θα γίνει από τον Γιώργο Καλαϊτζή, στο πλαίσιο του προγράμματος Octopus Basketball Program της ΕΟΚ. Όλα τα παιδιά θα λάβουν αναμνηστικά δώρα για τη συμμετοχή τους, ενισχύοντας τη χαρά της εμπειρίας.
Η δράση αναμένεται να αποτελέσει μια μοναδική ευκαιρία για τους μαθητές να έρθουν σε επαφή με το μπάσκετ, να κινηθούν και να διασκεδάσουν, ενώ παράλληλα προάγεται η σημασία του αθλητισμού στην εκπαίδευση και την κοινωνική ανάπτυξη των νέων.
🎯 Συμμετέχουν μαθητές/τριες της Α΄ Γυμνασίου Κοζάνης, με στόχο:
✔️ γνωριμία με το άθλημα
✔️ ενεργή συμμετοχή & συνεργασία
✔️ βιωματική εμπειρία αξιών του αθλητισμού
🎁 Δώρα για όλα τα παιδιά!
📍 ΔΑΚ Κοζάνης – Παρασκευή 26/9

Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου
Παρακαλούμε αποφύγετε ύβρεις και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, ειδικά σε προσωπικό επίπεδο. Σχόλια υβριστικά και άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.