Α' ΕΠΣ Κοζάνης: ΑΣ Ιωνικός - ΑΕ Κοζάνης 1-1 | φωτο


Σε ένα δυνατό  παιχνίδι στο γήπεδο του Βαθυλάκκου, ο Ιωνικός και η ΑΕ Κοζάνης αναδείχθηκαν ισόπαλοι με σκορ 1-1, σε αναμέτρηση που είχε ρυθμό, φάσεις και αρκετό πάθος.

Η ΑΕ Κοζάνης μπήκε πιο δυνατά στο ματς και κατάφερε να προηγηθεί στο 36’, όταν ο Τιούλης πήδηξε ψηλότερα απ’ όλους και με κεφαλιά μετά από εκτέλεση κόρνερ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, δίνοντας προβάδισμα στους φιλοξενούμενους.

Στο πρώτο ημίχρονο, οι παίκτες του Χάρη Βοριαζίδη είχαν καλή κυκλοφορία της μπάλας και έλεγξαν το ρυθμό, ενώ ο Ιωνικός προσπαθούσε περισσότερο με αντεπιθέσεις.

Στην επανάληψη, ο ρυθμός ανέβηκε και ο Ιωνικός Βαθυλάκκου βρήκε την ισοφάριση στο 53’, όταν ο Κυριακίδης πήρε το ριμπάουντ μετά την απόκρουση του Χαραλαμπίδη   και με σουτ  μέσα από την περιοχή έκανε το 1-1. 

Η ισοπαλία κρίνεται δίκαιη με βάση την εικόνα του αγώνα, καθώς και οι δύο ομάδες είχαν τα διαστήματά τους και ευκαιρίες για κάτι παραπάνω.


ΑΣ Ιωνικός  (Μίχος Βαγγέλης): Παπακώστας Μ., Μακρυγιάννης Κ., Χοχλιούρος Κ. (77' Μασγάνης Θ.), Κακλίδης Δ., Πετρίδης Π., Βασιλειάδης Κ. (82' Παρασκευόπουλος Χ.), Μπέσας Σ., Παναγιωτίδης Χ., Κυριακίδης Δ., Αναγνώστου Δ. (70' Ελευθεριάδης Χ.), Σαββούδης Χ.


ΑΕ Κοζάνης (Βοριαζίδης Χάρης): Χαραλαμπίδης Α., Παλούκας Δ., Panagi A. (71' Δούμας Ε.), Πασχαλίδης Δ., Τιούλης Σ., Μπαλίτσας Π., Μετικάνος Χ. (76' Τελλίδης Π.), Σαββόπουλος Ε. (71' Μαργαρίτης Λ.), Σπυριδόπουλος Κ. (61' Μουράτογλου Ι.), Σαββούδης Α., Θεοδωρίδης Μ. (61' Γουρζουλίδης Ε.).

Διαιτητής: Πελετίδης
Βοηθοί: Βασιλειάδης, Τζιαμπάζης 

👉📷 Κώστας Τσιώρας 

Σχόλια