Φ.Σ Κοζάνη: Γυρίζουμε το χρόνο πίσω Ποδοσφαιριστές που άφησαν βαριά κληρονομιά στο ποδόσφαιρο του Νομού Κοζάνης
Γυρίζουμε πίσω στο 2018, σε μια από τις πιο ξεχωριστές στιγμές της εκπομπής «Ματιές στα Σπορ» στο Flash TV. Τότε που τέσσερις εμβληματικές μορφές της Κοζάνης πέρασαν το κατώφλι του στούντιο και μας χάρισαν μια συνέντευξη γεμάτη μνήμες, εικόνες και ποδοσφαιρικό συναίσθημα.
Οι Νίκος Γκουζγκούνης, Σωτήρης Βλάχος, Κώστας Αγόρου και Μιχάλης Σαμαράς, τέσσερις παίκτες που σημάδεψαν με την παρουσία τους ολόκληρες εποχές, μίλησαν για τα πρώτα βήματα της ποδοσφαιρικής τους πορείας, τις μεγάλες στιγμές που έζησαν φορώντας τη φανέλα της Κοζάνης, αλλά και για όσα κράτησαν βαθιά μέσα τους από το ταξίδι τους στα γήπεδα.
Με αμεσότητα, χιούμορ και αλήθειες που έχουν πλέον τη βαρύτητα του χρόνου, θυμήθηκαν στιγμές που έγραψαν ιστορία και μας θύμισαν γιατί θεωρούνται «ζωντανοί θρύλοι» για το ποδόσφαιρο του Νομού.
Ήταν μια συζήτηση που δεν ανέδειξε μόνο το ποδοσφαιρικό τους αποτύπωμα, αλλά και το ήθος, το πάθος και τον σεβασμό που χαρακτήριζαν κάθε τους εμφάνιση.
Μια κληρονομιά που μένει ζωντανή και συνεχίζει να εμπνέει τις νέες γενιές.
Ας δούμε λοιπόν –και ας θυμηθούμε μαζί– εκείνη την αξέχαστη συνέντευξη μέσα από το βίντεο που ακολουθεί.
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου
Παρακαλούμε αποφύγετε ύβρεις και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, ειδικά σε προσωπικό επίπεδο. Σχόλια υβριστικά και άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.