Σε προπόνηση προεπιλογής καλούνται αθλήτριες της Δυτικής Μακεδονίας, έπειτα από πρόσκληση των Ομοσπονδιακών προπονητών κ. Στράντζαλη Αθανάσιου και κ. Σαρρή Κωνσταντίνου.
Η προπόνηση θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 26 Ιανουαρίου 2026, στο ΔΑΚ Γρεβενών, με ώρα διεξαγωγής 17:30 – 19:00.
Οι αθλήτριες που καλούνται είναι οι εξής:
ΑΣ Πήγασος Κοζάνης
-
Σύκου Ευδοκία Παρασκευή
ΑΠ Καστοριάς
-
Μάλκου Μαρίλια
-
Τσιαούση Ιουλιανή
ΑΣ Λέοντες Πτολεμαΐδας
-
Λαμπροπούλου Ειρήνη
ΓΣ Γρεβενών
-
Τσάτσου Κωνσταντίνα Ζωή
-
Κουτσοτόλη Σωτηρία
-
Τσακνάκη Μιχαέλα
Σημαντική υπενθύμιση προς όλες τις αθλήτριες που θα συμμετάσχουν στην προπόνηση αποτελεί η υποχρέωση κατοχής σε ισχύ κάρτας υγείας.
Σε περίπτωση αδυναμίας παρουσίας για οποιονδήποτε λόγο, η αθλήτρια οφείλει να ενημερώσει έγκαιρα τον Ομοσπονδιακό Προπονητή κ. Σαρρή Κωνσταντίνο στο τηλέφωνο 6944 995697.
Η συγκεκριμένη προπόνηση εντάσσεται στο πλαίσιο των δράσεων αξιολόγησης και ανάπτυξης νεαρών αθλητριών, με στόχο τη στελέχωση μελλοντικών αντιπροσωπευτικών συγκροτημάτων. Οι σύλλογοι της περιοχής συνεχίζουν να δίνουν δυναμικό «παρών» στις ομοσπονδιακές επιλογές, επιβεβαιώνοντας τη σταθερή πρόοδο του γυναικείου αθλητισμού στη Δυτική Μακεδονία.

Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου
Παρακαλούμε αποφύγετε ύβρεις και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, ειδικά σε προσωπικό επίπεδο. Σχόλια υβριστικά και άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.