![]() |
| φωτο: karditsasport |
Με την τύχη της αλλά και την αστοχία στην τελική προσπάθεια τα έχει η Κοζάνη, που έφυγε μόνο με τον βαθμό της ισοπαλίας (0-0) από την έδρα του Αστέρα Καρδίτσας.Οι ερυθρόλευκοι ήταν καλύτεροι στη μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού, δημιούργησαν σημαντικές ευκαιρίες, όμως δεν κατάφεραν να τις μετουσιώσουν σε γκολ. Κύριοι εκφραστές των μεγάλων χαμένων ευκαιριών ήταν οι Μίχος Παπάς και Σάλλα.
Το τελικό 0-0 αφήνει μια πικρία, καθώς με βάση τη συνολική εικόνα του παιχνιδιού η Κοζάνη θα μπορούσε να φύγει με το τρίποντο. Παρ’ όλα αυτά, η εμφάνιση δημιουργεί μια νότα αισιοδοξίας για τη συνέχεια του πρωταθλήματος.
Επόμενο παιχνίδι για την Κοζάνη στο ΔΑΚ Κοζάνης, όπου θα υποδεχθεί τον Εύοσμο.
Αστέρα Καρδίτσας: Θεολόγης, Καλυβιώτης, Γεωργίου, Κατσιγιάννης Τ., Μπέκας, Κοντός, Μαγκούτης, Βλέτσας, Ρουμπιές, Ταράτσαλος, Αναγνώπουλος.
αναπληρωματικοί: Καρακώστας, Μπέκος, Τζάτζος, Ριζογιάννης, Παπαστολόπουλος, Ρόβας.
ΦΣ Κοζάνη (Κατακαλίδης): Χατζησάββας, Τρομπούκης, Αλμασίδης, Παπάς, Τσάρας, Μπαλτζής, Μίχος, Δαβίτης, Βασιελίου, Σάλα, Κοτσίνης.
αναπληρωματικοί: Κουτσοσίμος, Φακίτσας, Μουρατίδης, Καλιαμπάκας, Τριανταφυλλίδης, Μπόντης, Δεληζήσης, Καλογιαννίδης, Ντινόπουλος
αναπληρωματικοί: Κουτσοσίμος, Φακίτσας, Μουρατίδης, Καλιαμπάκας, Τριανταφυλλίδης, Μπόντης, Δεληζήσης, Καλογιαννίδης, Ντινόπουλος
Διαιτητής: Λαθύρης (Πειραιώς)
Βοηθοί: Τζιερτζίδης (Φθιώτιδας) - Παπαγεωργόπουλος (Τρικάλων)
Βοηθοί: Τζιερτζίδης (Φθιώτιδας) - Παπαγεωργόπουλος (Τρικάλων)

Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου
Παρακαλούμε αποφύγετε ύβρεις και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, ειδικά σε προσωπικό επίπεδο. Σχόλια υβριστικά και άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.