Τζάμπα ισοπαλία στο 95’ για τον Εορδαϊκό στην Καρδίτσα
Ο Εορδαϊκός έχασε μέσα από τα χέρια του μια τεράστια εκτός έδρας νίκη, μένοντας στο 1-1 με τον Αστέρα Καρδίτσας, σε ένα παιχνίδι που κρίθηκε κυριολεκτικά στο τελευταίο δευτερόλεπτο.
Η ομάδα της Πτολεμαΐδας παρουσιάστηκε ανώτερη στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, προηγήθηκε δίκαια και δημιούργησε όλες τις προϋποθέσεις για ένα «καθαρό» διπλό, όμως τελικά ισοφαρίστηκε στο 90+5’.
Ο Εορδαϊκός άνοιξε το σκορ στο 32’ με τον Στογιανόφσκι, επιβεβαιώνοντας την υπεροχή του στο πρώτο μέρος. Στη συνέχεια έχασε σημαντικές ευκαιρίες, ενώ είχε και δοκάρια, που θα μπορούσαν να είχαν «κλειδώσει» τη νίκη πολύ νωρίτερα.
Το ματς απέκτησε ένταση και πολλές διακοπές, με τους «γηπεδούχους» να μένουν με δέκα παίκτες από το 54’ λόγω αποβολής του Κοντού, ενώ από το 77’ αγωνίζονταν με εννέα, μετά και την αποβολή του Πυργιώτη. Στο ίδιο λεπτό αποβλήθηκε και ο Σωτηριάδης από πλευράς Εορδαϊκού.
Παρά το αριθμητικό πλεονέκτημα, οι φιλοξενούμενοι χρειάστηκε να αντέξουν μέχρι το τέλος. Στο 90’ ο Αστέρας έχασε πέναλτι με τον Κατσιγιάννη Τ., όμως τελικά βρήκε το γκολ της ισοφάρισης στο 90+5’ με τον Μαγκούτη, διαμορφώνοντας το τελικό 1-1.
Αξίζει να σημειωθεί ότι η αναμέτρηση ξεκίνησε με καθυστέρηση περίπου 25 λεπτών, λόγω αργοπορίας των φιλοξενούμενων, καθώς στο ταξίδι τους προς την Καρδίτσα συνάντησαν έντονη χιονόπτωση.
Πλέον, όλα τα βλέμματα στρέφονται στο πολύ κομβικό παιχνίδι της 19ης αγωνιστικής, όπου ο Εορδαϊκός θα υποδεχθεί στην έδρα του τον Εθνικό Νέου Κεραμιδίου, σε μια αναμέτρηση με τεράστια βαθμολογική σημασία.

Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου
Παρακαλούμε αποφύγετε ύβρεις και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, ειδικά σε προσωπικό επίπεδο. Σχόλια υβριστικά και άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.