Μακεδονικός Κοζάνης: «Περιστέρια στον ουρανό, γιορτή στις εξέδρες – Σας ευχαριστούμε » | βίντεο

«Γυρίσαμε σπίτι… και η καρδιά νίκησε» Ο Μακεδονικός Κοζάνης επέστρεψε στις νίκες με σκορ 3-0 με αντίπαλο τον ανταγωνιστικό Ατρόμητο Πτολεμαΐδας. 

Ήταν μια ημέρα γιορτής 


Ο Μακεδονικός Κοζάνης νιώθει την ανάγκη να πει ένα τεράστιο, βαθιά συγκινητικό «ευχαριστώ» σε όλο τον κόσμο που στάθηκε δίπλα μας και ήρθε  σήμερα στο γήπεδο της Νέας Νικόπολης, στον πρώτο επίσημο εντός έδρας αγώνα της φετινής χρονιάς.

Δεν ήταν απλώς μια επιστροφή. Ήταν λύτρωση.

Ήταν μια στιγμή που περιμέναμε, παλεύαμε και ονειρευόμασταν για μήνες.

Το γήπεδο φόρεσε τα γιορτινά του, αλλά αυτό που έκανε τη διαφορά ήταν οι καρδιές όλων μας. Από τη μία άκρη ως την άλλη, μια θάλασσα από γαλάζια και λευκά μπαλόνια έντυσε την μια πλευρά του γηπέδου   δημιουργώντας μια όμορφη  εικόνα , αντάξια της στιγμής. Και όταν τα περιστέρια πέταξαν στον ουρανό πριν τη σέντρα, δεν ήταν απλά μια εικόνα… ήταν ένα μήνυμα. 

Ελευθερία από όσα μας βάρυναν. 

Ειρήνη μετά από μια περίοδο που έμοιαζε με διαρκή μάχη.

 Γιατί αυτό ζήσαμε… μια μάχη. 

Και σήμερα, νιώθουμε ότι τη κερδίσαμε όλοι μαζί.

Ένας χρόνος σχεδόν γεμάτος αγωνία, εμπόδια, αβεβαιότητα. Μια διαδρομή που δοκίμασε την αντοχή μας. Όμως δεν λυγίσαμε. Γιατί δεν ήμασταν μόνοι. Πολλοί άνθρωποι, φορείς και υπηρεσίες στάθηκαν δίπλα μας και έβαλαν το δικό τους λιθαράκι για να έρθει αυτή η στιγμή. Και ήρθε… στο τέλος της κανονικής περιόδου, αλλά ήρθε όπως της άξιζε.

Ξεχωριστή θέση στην καρδιά μας έχει και η όμορφη, ανθρώπινη και συμβολική  κίνηση του Προέδρου της ΕΠΣ Κοζάνης.

Ο κ. Αναστάσιος Θεοδωρίδης,  προσέφερε 5 μπάλες για τη σημερινή μέρα. Ένα δώρο με ιδιαίτερο συμβολισμό, που μας τίμησε και μας συγκίνησε. Τον ευχαριστούμε θερμά, γιατί με αυτή του την πράξη έδειξε ότι ένιωσε κι εκείνος το βάρος αλλά και τη χαρά αυτής της επιστροφής.

Σήμερα δεν ήταν απλά ένας αγώνας.

Ήταν μια υπενθύμιση ότι, ό,τι κι αν περάσουμε, όταν είμαστε ενωμένοι… βρίσκουμε τον δρόμο.

Συνεχίζουμε πιο δυνατοί.

Με πίστη. Με καρδιά. Με τον κόσμο δίπλα μας.

Γιατί…

σπίτι δεν είναι απλά ένα γήπεδο. Είναι το συναίσθημα.

 Και σήμερα το ξαναβρήκαμε. 


Φ.Σ Μακεδονικός Κοζάνης


Σχόλια