Την Παρασκευή 27 Φεβρουαρίου 2026 πραγματοποιήθηκε στη Λιβαδιά Βοιωτίας το Πανελλήνιο Σχολικό Πρωτάθλημα Τοξοβολίας, με τη συμμετοχή αθλητριών από όλη τη χώρα.
Στη διοργάνωση έδωσαν το «παρών» δύο αθλήτριες των Τοξόκλυτων Κοζάνης στην κατηγορία Barebow, επιτυγχάνοντας αξιόλογες διακρίσεις. Η Ζωή Δεμερτζίδου κατέκτησε την 3η θέση και το χάλκινο μετάλλιο, επιβεβαιώνοντας την αγωνιστική της σταθερότητα και την ανοδική της πορεία, ενώ η Κυριακή Αρνίδη κατέλαβε την 6η θέση, πραγματοποιώντας ιδιαίτερα θετική εμφάνιση.
Το Διοικητικό Συμβούλιο του συλλόγου εξέφρασε τα θερμά του συγχαρητήρια στις δύο αθλήτριες για την εξαιρετική παρουσία και τις πολύ καλές επιδόσεις τους, επισημαίνοντας ότι οι επιτυχίες αυτές αποτελούν αποτέλεσμα συστηματικής προσπάθειας και σωστής προετοιμασίας.
η ανακοίνωση των Τοξόκλυτων
Την Παρασκευή 27 Φεβρουαρίου 2026 πραγματοποιήθηκε στη Λιβαδιά Βοιωτίας το Πανελλήνιο Σχολικό Πρωτάθλημα Τοξοβολίας.
Στον αγώνα συμμετείχαν 2 αθλήτριες του συλλόγου μας στην κατηγορία Barebow και κατέλαβαν :
Την Παρασκευή 27 Φεβρουαρίου 2026 πραγματοποιήθηκε στη Λιβαδιά Βοιωτίας το Πανελλήνιο Σχολικό Πρωτάθλημα Τοξοβολίας.
Στον αγώνα συμμετείχαν 2 αθλήτριες του συλλόγου μας στην κατηγορία Barebow και κατέλαβαν :



Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου
Παρακαλούμε αποφύγετε ύβρεις και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, ειδικά σε προσωπικό επίπεδο. Σχόλια υβριστικά και άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.