Α.Ο. Κρόκου: Τέλος στην βία και ας επενδύσουμε στην φιλία και στην ομορφιά που προσφέρει ο αθλητισμός!

 

Το μεγάλο ντέρμπι κορυφής της Β΄ Κατηγορίας ΕΠΣ Κοζάνης πλησιάζει, με τον ΑΟ Κρόκου να υποδέχεται τον Αλιάκμονα Βοΐου το Σάββατο 28 Μαρτίου στις 15:30, στο γήπεδο του Κρόκου, σε μια αναμέτρηση που αναμένεται να κρίνει πολλά στη μάχη της κατάκτησης του πρωταθλήματος 

Οι φιλοξενούμενοι βρίσκονται στην πρώτη θέση της βαθμολογίας με 45 βαθμούς, δείχνοντας σταθερότητα και συνέπεια καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν. Από την άλλη πλευρά, ο Κρόκος, με 39 βαθμούς αλλά με τρεις βαθμούς ακόμη σε εκκρεμότητα  ( ο αγώνας της Γαλατινής διακόπηκε ενώ η ομάδα του Κρόκου είχε το προβάδισμα στο ημίχρονο με 1-3) γνωρίζει πως με μια νίκη μπαίνει δυναμικά στο κυνήγι της κορυφής,  βάζοντας «φωτιά» στο πρωτάθλημα.

Πρόκειται για ένα παιχνίδι με έντονο βαθμολογικό ενδιαφέρον, αλλά και με ξεχωριστή σημασία για τις δύο ομάδες, που έχουν αποδείξει ότι διαθέτουν ποιότητα, πάθος και αγωνιστική ταυτότητα. Το γήπεδο αναμένεται να γεμίσει, με τον κόσμο να δίνει τον δικό του παλμό σε ένα ματς που συγκεντρώνει όλα τα στοιχεία ενός μεγάλου ντέρμπι.

Ωστόσο, πέρα από το αποτέλεσμα, το σημαντικότερο μήνυμα που πρέπει να σταλεί είναι ξεκάθαρο: τέλος στη βία. Το ποδόσφαιρο είναι γιορτή και οφείλουμε όλοι να επενδύσουμε στη φιλία, στον σεβασμό και στην ομορφιά που προσφέρει ο αθλητισμός. Οι αγώνες κρίνονται μέσα στις τέσσερις γραμμές και εκεί πρέπει να μένει κάθε αντιπαράθεση.

Το Σάββατο, τα βλέμματα στρέφονται στον Κρόκο, εκεί όπου δύο από τις καλύτερες ομάδες της κατηγορίας θα δώσουν τη δική τους μάχη για την κορυφή — με στόχο όχι μόνο τη νίκη, αλλά και την ανάδειξη των αξιών του αθλητισμού.


Σχόλια