Αναβολή Τελικού Κυπέλλου ΕΠΣ Φλώρινας λόγω καιρικών συνθηκών

Η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Φλώρινας προχώρησε στην αναβολή του Τελικού Κυπέλλου της αγωνιστικής περιόδου 2025-2026, που ήταν προγραμματισμένος για το Σάββατο 28 Μαρτίου, ανάμεσα στον Ερμή Αμυνταίου και τον ΠΑΣ Φλώρινα, εξαιτίας των επικίνδυνων καιρικών φαινομένων. Ο αγώνας θα διεξαχθεί εκ νέου το Σάββατο 18 Απριλίου 2026 και ώρα 16:30, με στόχο τη διασφάλιση της ομαλής διεξαγωγής και την καλύτερη εξυπηρέτηση του φίλαθλου κοινού.

Με απόφαση της επιτροπής πρωταθλήματος και κυπέλλου και με τη σύμφωνη γνώμη των δυο συλλόγων, αναβάλλεται ο ΤΕΛΙΚΟΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΠΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ της σαιζόν 2025-2026 που ήταν ορισμένος για το Σάββατο 28/03/2026 ανάμεσα στις ομάδες ΕΡΜΗΣ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ – ΠΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑ, λόγω επικείμενων επικίνδυνων καιρικών φαινόμενων.

Ο Τελικός Κυπέλλου είναι μια γιορτή του ποδοσφαίρου και του αθλητισμού γενικότερα.

Με γνώμονα την καλύτερη εξυπηρέτηση του φίλαθλου κοινού και την ανάδειξη των αξιών με τις προγραμματισμένες δράσεις την ήμερα του τελικού κυπέλλου σε συνεργασία με το Κέντρο Συμβουλευτικής του Δήμου Φλώρινας, η Ε.Π.Σ ΦΛΩΡΙΝΑΣ έκανε δεκτή την απόφαση της επιτροπής πρωταθλήματος και κυπέλλου για αναβολή του αγώνα του ΤΕΛΙΚΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ και εκ νέου ορισμό για τη διεξαγωγή του, το Σάββατο 18/04/2026 και ώρα 16:30.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΤΣΕΚΑΡΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ

Σχόλια