"Κρεμάει" τα παπούτσια της η Δήμητρα Κουντούρη – Ευχαριστίες από τον Εθνικό Κοζάνης


Μετά τον τελευταίο αγώνα της σεζόν στην Άρτα, ολοκληρώνεται ένα σημαντικό κεφάλαιο για τον Εθνικό Κοζάνης, καθώς η Δήμητρα Κουντούρη αποφάσισε να αποχωρήσει από την ενεργό δράση, βάζοντας τέλος σε μια αξιόλογη πορεία στα γήπεδα.

Η έμπειρη αθλήτρια αποτέλεσε βασικό στήριγμα για την ομάδα, προσφέροντας ουσιαστική βοήθεια. Με συνέπεια, ήθος και βαθιά αγάπη για το άθλημα, στάθηκε δίπλα στις συμπαίκτριές της, συμβάλλοντας καθοριστικά στην προσπάθεια και τη συνοχή του συνόλου.

Η παρουσία της χαρακτηρίστηκε από επαγγελματισμό, αγωνιστικότητα και διάθεση προσφοράς, στοιχεία που άφησαν ισχυρό αποτύπωμα στον σύλλογο. Ο Εθνικός Κοζάνης εκφράζει τις θερμές του ευχαριστίες για όσα πρόσφερε, αναγνωρίζοντας τη σημαντική συμβολή της στην πορεία της ομάδας.

Η οικογένεια του συλλόγου της εύχεται υγεία και κάθε επιτυχία στη συνέχεια της προσωπικής και επαγγελματικής της διαδρομής, με τη βεβαιότητα πως θα παραμείνει πάντα κομμάτι της ιστορίας του Εθνικού Κοζάνης.

ΔΗΜΗΤΡΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ!

Σήμερα, μετά τον τελευταίο αγώνα της ομάδας μας στην Άρτα, η Δήμητρα Κουντούρη ολοκληρώνει την πορεία της στα γήπεδα και κρεμάει τα παπούτσια της. 🤾‍♀️

Η παρουσία της και η βοήθειά της στην ομάδα ήταν πραγματικά πολύτιμη. Με εμπειρία, ήθος και αγάπη για το άθλημα στάθηκε δίπλα στις συμπαίκτριές της και βοήθησε σημαντικά την προσπάθεια της ομάδας μας.

Δήμητρα, σε ευχαριστούμε για όλα όσα πρόσφερες!🔴🔵


Φ.Σ Εθνικός Κοζάνης

Σχόλια