ΑΕ Γαλατινής: Ενότητα, μήνυμα κατά της βίας και αισιοδοξία για το μέλλον

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η ανοιχτή συνέλευση της ΑΕ Γαλατινής, παρουσία εκπροσώπων της τοπικής αυτοδιοίκησης, της διοίκησης του συλλόγου, ποδοσφαιριστών και φίλων της ομάδας.

Το «παρών» έδωσαν ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Γαλατινής, Κωνσταντίνος Τσολάκης, καθώς και ο αντιδήμαρχος Αθλητισμού του Δήμου Βοΐου, Κωνσταντίνος Δούβλος, μαζί με το Διοικητικό Συμβούλιο του συλλόγου.

Κατά τη διάρκεια της συνέλευσης έγινε συζήτηση γύρω από την πορεία και το μέλλον της ομάδας, ενώ ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στην ανάγκη αντιμετώπισης της βίας στα γήπεδα.

Η διοίκηση, οι ποδοσφαιριστές και ο φίλαθλος κόσμος της ΑΕ Γαλατινής έστειλαν ξεκάθαρο μήνυμα καταδίκης κάθε μορφής βίας, τονίζοντας πως το ποδόσφαιρο πρέπει να ενώνει και όχι να διχάζει.

Παράλληλα, συζητήθηκαν προτάσεις και μέτρα για τη διατήρηση ενός υγιούς και ασφαλούς αθλητικού περιβάλλοντος, με τη διοίκηση να καλεί τον κόσμο να σταθεί ακόμη πιο κοντά στην ομάδα, επισημαίνοντας πως η στήριξη του κόσμου αποτελεί πολύτιμη δύναμη για τη συνέχεια.

«Σε αυτόν τον σύλλογο υπάρχει μεγάλο παρελθόν, υπάρχει παρόν και ένα λαμπρό μέλλον», ήταν το χαρακτηριστικό μήνυμα που τονίστηκε από όλους τους παρευρισκόμενους.

Με εκτίμηση,

Το Δ.Σ. της ΑΕ Γαλατινής


Σχόλια