Μίλτος Τεντόγλου: Ισοφάρισε το πανελλήνιο ρεκόρ με άλμα στα 8,66 μ. και έδειξε πως βρίσκεται ξανά στην κορυφή | βίντεο
Ο Μίλτος Τεντόγλου απέδειξε για ακόμη μία φορά γιατί θεωρείται ένας από τους κορυφαίους άλτες του κόσμου, πραγματοποιώντας εντυπωσιακή εμφάνιση και ισοφαρίζοντας το πανελλήνιο ρεκόρ του Λούη Τσάτουμα με άλμα στα 8,66 μέτρα.
Αξίζει να σημειωθεί ότι λίγο νωρίτερα είχε «πετάξει» επίσης στα 8,66 μ., όμως η επίδοση δεν μπορούσε να αναγνωριστεί ως πανελλήνιο ρεκόρ, καθώς ο ευνοϊκός άνεμος ήταν +2,7 μ./δ., πάνω από το επιτρεπτό όριο των +2,0 μ./δ.. Ο Έλληνας Ολυμπιονίκης, ωστόσο, δεν σταμάτησε εκεί και στην πορεία του αγώνα επανέλαβε την ίδια επίδοση με κανονικές συνθήκες, ισοφαρίζοντας το ιστορικό πανελλήνιο ρεκόρ του Λούη Τσάτουμα.
Μετά τον αγώνα, ο Τεντόγλου εμφανίστηκε ικανοποιημένος, τονίζοντας πως αισθανόταν από την αρχή ότι μπορούσε να πετύχει ένα μεγάλο άλμα.
«Ήμουν σε εξαιρετική κατάσταση και ήξερα ότι θα υπάρξουν καλές συνθήκες. Έψαχνα την ευκαιρία να κάνω ένα καλό άλμα, αλλά δεν το έκανα. Το τελευταίο μου άλμα ήταν καλό τελικά και με αφήνει ικανοποιημένο. Στο μυαλό μου, πάντως, έχω κάνει μεγαλύτερο άλμα.»
Ο Μίλτος Τεντόγλου συνεχίζει να γράφει ιστορία στον ελληνικό στίβο, επιβεβαιώνοντας ότι παραμένει σημείο αναφοράς στο παγκόσμιο μήκος και αφήνοντας υποσχέσεις για ακόμη μεγαλύτερες επιδόσεις στη συνέχεια της σεζόν.

Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου
Παρακαλούμε αποφύγετε ύβρεις και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, ειδικά σε προσωπικό επίπεδο. Σχόλια υβριστικά και άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.