Η Πτολεμαΐδα βρίσκεται στο επίκεντρο της προετοιμασίας της Νίκης Βόλου, καθώς η θεσσαλική ομάδα πραγματοποιεί εκεί το δεύτερο στάδιο της καλοκαιρινής της προετοιμασίας.
Το τεχνικό επιτελείο έχει την ευκαιρία να δουλέψει σε υψηλούς ρυθμούς, με στόχο τη βελτίωση της φυσικής κατάστασης, της αγωνιστικής ετοιμότητας και της ομοιογένειας του ρόστερ, ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.
Στο πλαίσιο της προετοιμασίας στην Πτολεμαΐδα, η Νίκη Βόλου θα δώσει και τα πρώτα της φιλικά παιχνίδια, τα οποία θα διεξαχθούν στο προπονητικό κέντρο «Παντελίδης».
Η αρχή γίνεται την Πέμπτη 23 Ιουλίου, με αντίπαλο τον Πανιώνιο, σε αναμέτρηση που θα ξεκινήσει στις 18:30, ενώ η είσοδος για τους φιλάθλους θα είναι ελεύθερη.
Το δεύτερο φιλικό έχει προγραμματιστεί για την Τετάρτη 29 Ιουλίου, επίσης στις 18:30 και στον ίδιο χώρο, με αντίπαλο τη Μαρκό.
Η παρουσία της Νίκης Βόλου αναμένεται να προσελκύσει το ενδιαφέρον των φιλάθλων της περιοχής, οι οποίοι θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν από κοντά δύο δυνατές φιλικές αναμετρήσεις με ιστορικές ομάδες του ελληνικού ποδοσφαίρου.
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου
Παρακαλούμε αποφύγετε ύβρεις και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, ειδικά σε προσωπικό επίπεδο. Σχόλια υβριστικά και άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.