Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η Α’ Φάση της Σχολής Προπονητών UEFA C στην Πτολεμαΐδα

 

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η Α’ Φάση της Σχολής Προπονητών UEFA C, η οποία πραγματοποιήθηκε από τις 30 Ιουνίου έως και σήμερα στις εγκαταστάσεις του Αθλητικού Κέντρου «Ευάγγελος Παντελίδης» και στην αίθουσα «Παλατάκι» του Hotel Pantelidis στην Πτολεμαΐδα.

Στη σχολή συμμετείχαν 42 υποψήφιοι προπονητές, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν θεωρητικά και πρακτικά μαθήματα από τους εκπαιδευτές – καθηγητές της ΕΠΟ, αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις και εμπειρίες ενόψει της συνέχειας της εκπαιδευτικής διαδικασίας.

Ο πρόεδρος της ΕΠΣ Κοζάνης, Αναστάσιος Θεοδωρίδης, εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης, εξέφρασε τις θερμές ευχαριστίες του προς τους εκπαιδευτές της σχολής για την παρουσία και τη συμβολή τους στην κατάρτιση των συμμετεχόντων, ευχόμενος παράλληλα να έμειναν ικανοποιημένοι από τη φιλοξενία και την οργάνωση.

Απευθυνόμενος στους υποψήφιους προπονητές, ευχήθηκε με την ολοκλήρωση και της Γ’ Φάσης να αποκτήσουν το πτυχίο UEFA C και να έχουν αποκομίσει θετικές εντυπώσεις από τη διαδικασία και τις παρεχόμενες συνθήκες.

Ιδιαίτερη αναφορά έκανε στον Αναπληρωτή Γενικό Γραμματέα της ΕΠΣ Κοζάνης και υπεύθυνο της σχολής, Δημήτρη Φραντζόπουλο, καθώς και στον Τεχνικό Διευθυντή των Μικτών Ομάδων της ΕΠΣ, Γιώργο Καραγκιολίδη, για τη συνεχή και καθημερινή παρουσία τους, συμβάλλοντας καθοριστικά στην εύρυθμη λειτουργία της σχολής.

Τέλος, ο πρόεδρος της ΕΠΣ Κοζάνης ευχαρίστησε τους ιδιοκτήτες του ξενοδοχειακού συγκροτήματος Παντελίδης για τη φιλοξενία και τις σύγχρονες εγκαταστάσεις που διέθεσαν για τη διεξαγωγή της σχολής, τονίζοντας ότι πρόκειται για υποδομές υψηλού επιπέδου που δύσκολα συναντώνται σε ολόκληρη τη χώρα.

Η επιτυχής ολοκλήρωση της Α’ Φάσης αποτελεί ένα σημαντικό βήμα για τους νέους προπονητές της περιοχής, οι οποίοι συνεχίζουν την πορεία τους προς την απόκτηση του διπλώματος UEFA C.


Σχόλια