Τριπλό μεταγραφικό «χτύπημα» για τον Μέγα Αλέξανδρο Άρδασσας



Σε τρεις σημαντικές προσθήκες προχωρά ο Μέγας Αλέξανδρος Άρδασσας, ενισχύοντας το ρόστερ του ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Στην ομάδα της Άρδασσας αναμένεται να αγωνιστούν οι Γιώργος Δημητρίου, Παντελής Σαββίδης και Σταύρος Καζαντζίδης, ποδοσφαιριστές με εμπειρίες από ομάδες της Δυτικής Μακεδονίας αλλά και του Βόλου.

Ο Γιώργος Δημητρίου αγωνίζεται ως δεξί μπακ αλλά και στον χώρο της μεσαίας γραμμής. Έχει περάσει από τον Ατρόμητο Πτολεμαΐδας και τον Εορδαϊκό, διαθέτοντας παραστάσεις και αγωνιστική εμπειρία που μπορούν να φανούν χρήσιμες στην προσπάθεια της ομάδας.

Σημαντική προσθήκη και ο Παντελής Σαββίδης, ο οποίος αγωνίζεται ως μεσοεπιθετικός. Έχει προηγούμενη παρουσία σε ομάδες του Βόλου και αναμένεται να δώσει περισσότερη δημιουργία και επιθετική ενέργεια στη μεσοεπιθετική γραμμή του Μέγα Αλέξανδρου.

Την αμυντική γραμμή έρχεται να ενισχύσει ο Σταύρος Καζαντζίδης. Ο αριστεροπόδαρος κεντρικός αμυντικός έχει αγωνιστεί στον Ηρακλή Πτολεμαΐδας, τον Βυζαντινό και τον Εορδαϊκό Β’, έχοντας τη δυνατότητα να προσφέρει λύσεις στα μετόπισθεν.

Με τις τρεις συγκεκριμένες κινήσεις, ο Μέγας Αλέξανδρος Άρδασσας δείχνει πως συνεχίζει μεθοδικά τον σχεδιασμό του, προσθέτοντας στο δυναμικό του ποδοσφαιριστές που μπορούν να δώσουν βάθος και ποιότητα σε άμυνα, κέντρο και επίθεση.

Σχόλια