Τα σημερινά αποτελέσματα των φιλικών αγώνων

 

Πλούσιο ήταν το πρόγραμμα των φιλικών αναμετρήσεων της Τετάρτης, με αρκετές ομάδες της Δυτικής Μακεδονίας και της ευρύτερης περιοχής να βρίσκονται σε αγωνιστική δράση, συνεχίζοντας την προετοιμασία τους ενόψει των επίσημων υποχρεώσεων της νέας σεζόν.Στη Σιάτιστα, ο Μακεδονικός γνώρισε την ήττα με 0-2 από τη Νάουσα, με τους φιλοξενούμενους να προηγούνται από το πρώτο ημίχρονο και να διαμορφώνουν το τελικό αποτέλεσμα στην επανάληψη.

Ισόπαλη με 1-1 ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση της Αναγέννησης Άρτας με τον Εορδαϊκό, σε ένα παιχνίδι όπου οι δύο ομάδες είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν πρόσωπα και σχήματα, βγάζοντας χρήσιμα συμπεράσματα.

Ευρεία νίκη πέτυχε ο Παναργειακός, επικρατώντας με 5-1 του Αλιάκμονα Βοΐου, ενώ ισόπαλο με σκορ 1-1 ήταν και το παιχνίδι ανάμεσα στους Δαναούς Κοζάνης και τον Πανατολικό.

Στην Κοζάνη, ο Μέγας Αλέξανδρος Φλώρινας πήρε τη νίκη με 2-1 απέναντι στον ΠΑΟ Κοίλων, ενώ ο Μέγας Αλέξανδρος Άρδασσας επικράτησε με 2-1 του Βυζαντινού Αετού.

Τέλος, σε ένα παιχνίδι με πολλά γκολ, η ΑΕ Κοζάνης επικράτησε με 6-2 του ΠΑΟ Κοίλων Β΄.

Τα φιλικά παιχνίδια αποτελούν σημαντικό κομμάτι της προετοιμασίας, καθώς δίνουν στους προπονητές τη δυνατότητα να αξιολογήσουν την αγωνιστική κατάσταση των ποδοσφαιριστών, να δοκιμάσουν διαφορετικά σχήματα και τακτικές και να εντοπίσουν τα σημεία που χρειάζονται βελτίωση. 

Το αποτέλεσμα έχει ασφαλώς τη δική του σημασία, όμως σε αυτή τη φάση της σεζόν μεγαλύτερη αξία έχουν τα συμπεράσματα που προκύπτουν μέσα από την αγωνιστική δράση.

Μακεδονικός Σιάτιστας – Νάουσα  0-2 (0 -1ημ)
Παναργειακός – Αλιάκμων Βοΐου 5-1
Δαναοί Κοζάνης – Πανατολικός 1-1 
ΠΑΟ Κοίλων – Μέγας Αλέξανδρος Φλώρινας 1-2
Βυζαντινός Αετός – Μέγας Αλέξανδρος Άρδασσας 1-2 
Αναγέννηση Άρτας – Εορδαϊκός 1-1
ΠΑΟ Κοίλων Β' - ΑΕ Κοζάνης  2-6

Σχόλια