Α’ Κατηγορία: Τρεις ποδοσφαιριστές στην κορυφή των σκόρερ μετά από δύο αγωνιστικές

 


Μετά την ολοκλήρωση των δύο πρώτων αγωνιστικών της Α’ Κατηγορίας, η μάχη των σκόρερ παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον, με τρεις ποδοσφαιριστές να βρίσκονται στην κορυφή του πίνακα, έχοντας πετύχει από τέσσερα γκολ.

Ο Βασίλης Γάκης, ο Νικολαΐδης Α. και ο Μάρκος Τσιάρας οδηγούν την κούρσα των σκόρερ, έχοντας ξεκινήσει δυναμικά τη φετινή αγωνιστική περίοδο.

Στη δεύτερη θέση ακολουθεί ο Τιούλης Σ. με τρία τέρματα, ενώ δύο γκολ έχουν σημειώσει οι Παλαμάς Α. και Τσεμπερλίδης Σ.

Παράλληλα, έντεκα ποδοσφαιριστές έχουν πετύχει από ένα γκολ, συμβάλλοντας στη διαμόρφωση του μέχρι στιγμής πίνακα των σκόρερ.

Το πρωτάθλημα βρίσκεται ακόμη στην αρχή του και οι επόμενες αγωνιστικές αναμένεται να προσφέρουν νέες ανακατατάξεις, τόσο στην κορυφή όσο και στις υπόλοιπες θέσεις του πίνακα.

 

Αναλυτικά ο πίνακας των σκόρερ της Α’ Κατηγορίας μετά από δύο αγωνιστικές:

Πίνακας σκόρερ Α’ Κατηγορίας

 

4 γκολ

  • Γάκης Βασίλης
  • Νικολαΐδης Α.
  • Τσιάρας Μάρκος

3 γκολ

  • Τιούλης Σ.

2 γκολ

  • Παλαμάς Α.
  • Τσεμπερλίδης Σ.

1 γκολ

  • Βλαχοδήμος Νίκος
  • Γοτουχίδης Γ.
  • Θεοδωρίδης Μάριος
  • Καψαλιάρης
  • Μαντζόπουλος Ο.
  • Μουράτογλου Ι.
  • Μπαλτζής Π.
  • Μπόντης Δ.
  • Παπαδόπουλος Λάμπρος
  • Πολύμερος Γιώργος
  • Σπανόπουλος Π.

 

Σχόλια