Νίκη με «χρυσό» γκολ του Θεοδωρίδη στο 81’
Σημαντική νίκη με σκορ 1-0 πανηγύρισαν οι Δαναοί Κοζάνης απέναντι στον Ατρόμητο Πτολεμαΐδας, σε αναμέτρηση για την Α’ Ερασιτεχνική Κατηγορία, που διεξήχθη το απόγευμα του Σαββάτου 3 Οκτωβρίου στο γήπεδο Βατερού.
Το παιχνίδι ήταν αμφίρροπο, με τις δύο ομάδες να δημιουργούν σημαντικές ευκαιρίες, όμως τελικά οι γηπεδούχοι ήταν εκείνοι που χαμογέλασαν στο φινάλε.
Στο 35ο λεπτό, οι Δαναοί έφτασαν πολύ κοντά στο γκολ. Ο Γκέτσιος έκανε τη σέντρα στην περιοχή, ο Ματσιάτσιος πήρε την κεφαλιά, όμως η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι του Ατρομήτου.
Οι φιλοξενούμενοι απάντησαν στο 40’, όταν ο Γάκης επιχείρησε σέντρα-σουτ και η μπάλα βρήκε στο πάνω μέρος του οριζόντιου δοκαριού, στην καλύτερη στιγμή του Ατρομήτου στο πρώτο ημίχρονο.
Το 0-0 παρέμεινε μέχρι την ανάπαυλα, ενώ και στην επανάληψη οι δύο ομάδες συνέχισαν να ψάχνουν το γκολ.
Η λύση για τους Δαναούς ήρθε στο 81ο λεπτό, όταν ο Θεοδωρίδης βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα, γράφοντας το 1-0 και χαρίζοντας στην ομάδα του μια πολύτιμη νίκη.
Στα τελευταία λεπτά ο Ατρόμητος προσπάθησε να αντιδράσει, όμως οι Δαναοί κράτησαν το προβάδισμά τους μέχρι το τελευταίο σφύριγμα και πανηγύρισαν τους τρεις βαθμούς.
Διαιτητές: Τσάνης, Λευκόπουλος, Ποσινακίδης
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου
Παρακαλούμε αποφύγετε ύβρεις και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, ειδικά σε προσωπικό επίπεδο. Σχόλια υβριστικά και άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.