Α' ΕΠΣΚ: Περίπατος του Εορδαϊκου με το Βελβεντό

Εορδαϊκός - ΑΣ Βελβεντό 4-0 
Παίζοντας καλό ποδόσφαιρο στο μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού ο Εορδαϊκός δεν δυσκολεύτηκε να κερδίσει με 4-0 το Βελβεντό, έχοντας και 2 δοκάρια και αρκετές χαμένες ευκαιρίες.
Η ομάδα της Πτολεμαΐδα προηγήθηκε πολύ νωρίς (3ο) με σουτ του Τσακώνη διώχνοντας το όποιο άγχος μπορεί να είχε και στη συνέχεια στο 28ο και το 44ο είχε δύο δοκάρια σε ισάριθμες κεφαλιές του Συμεωνίδη. Ενδιάμεσα βέβαια είχε κάνει το 2-0 με ωραίο σουτ του Μαυροαματίδη και είδε το Σερσέμη να πλασάρει άουτ σε τετ-α-τετ με το Ζιώγα.

Στις καθυστερήσεις ο Τσακώνης μόνος απέναντι στο Ζιώγα έχασε το κοντρόλ  και στο 48ο σε ίδια φάση πλάσαρε άουτ.
Στο 67ο και 89ο τέλος ο Μαυροματίδης έκλεισε το σκορ με το πρώτο γκολ να επιτυγχάνεται με υπέροχο πλασέ πάνω από τη γραμμή του άουτ και αφού η μπάλα βρήκε το δοκάρι.
 
Πρέπει να τονιστεί στο ημίχρονο ο Εορδαϊκός τίμησε το παλιό ποδοσφαιριστή της ομάδας Νίκο Μπέλτσο.

Εορδαϊκός: Καραπακλίδης, Ακριτίδης Α., Τζουβάρας, Λιάμης, Νίκου (51ο Αμαραντίδης), Πακάλτσης, Συμεωνίδης, Σερσέμης (60ο Κωνσταντινίδης), Τσακώνης, Τσαγκαλίδης Η. (74Ο Αδαμίδης), Μαυροματίδης.


ΑΣ Βελβεντό: Ζιώγας, Περιστέρης, Cela, Γκίκας, Μπαλάνης, Τυρολόγος (86ο Τισάμης), Ευαγγέλου (78ο Δροσίνης), Διβηκέλης, Ταΐρης (83ο Koritari), Ελευθεριάδης, Πιτσιάβας.


e-ptolemeos.gr



Σχόλια