Γ’ Εθνική: Κοζάνη – Καμπανιακός 4-3 |φωτο - βίντεο

Καρδιά , ψυχή και ..ανατροπή  Σπουδαίο τρίποντο για την Κοζάνη

Φοβερό παιχνίδι έγινε την Κυριακή το απόγευμα στο ΔΑΚ Κοζάνης . Κοζάνη και Καμπανιακός πρόσφεραν απλόχερα θέαμα πολλά γκολ και αρκετό σασπένς.
Ήταν ένα παιχνίδι συγκλονιστικό που στο τέλος έδωσε χαμόγελα και ανακούφιση στους γηπεδούχους οι οποίοι έκαναν ίσως την καλύτερη φετινή τους εμφάνιση και τελικά με ανατροπή κέρδισαν με το αγγλικό 4-3.

Ήταν μια νίκη καρδιάς   που ανεβάζει τους ερυθρόλευκους στην βαθμολογία
Η Κοζάνη πέτυχε μια αγχωτική αλλά  πέρα ως πέρα δίκαιη νίκη .. 
Κατάφερε να πάρει κεφάλι μόλις στο 1΄με γκολ του Τάχια  αλλά η αγωνιστική χαλάρωση και αδράνεια στα τελευταία 5΄ του Α’ ημιχρόνου ευτυχώς για τους ποδοσφαιριστές του Γιάννη Παρασκευά δεν ήταν καταστροφική.
Ο Καμπανιακός στο 43΄και στο 45΄με  γκολ των Ρακαβίνα και Βούζα πήρε προβάδισμα στο σκορ 1-2
Οι γηπεδούχοι όμως δεν το έβαλαν κάτω μπήκαν στο δεύτερο μέρος αποφασισμένοι να γυρίσουν το παιχνίδι και αυτό έκαναν.
Ισοφάρισαν 2-2 με  τον Τραυλό στο 61΄,
Στο 73΄πήραν ξανά προβάδισμα στο σκορ με τον Παπαδόπουλο και στο 77΄φάνηκαν  να καθαρίζουν το παιχνίδι   με  γκολ που πέτυχε ο Βουτσιώτης κάνοντας το 4-2 
Τα τελευταία λεπτά ήταν δραματικά και ακατάλληλα για καρδιακούς ο Καμπανιακός μείωσε σε 4-3 στο 86΄με τον Ρακαβίνα και απείλησε την Κοζάνη με την ισοφάριση χωρίς όμως να τα καταφέρει.

Το φιλμ του αγώνα
Μόλις στο 1′  φάουλ του  Τσικόπουλου Γ.  μέσα στην περιοχή και ο Τάχιας με κεφαλιά άνοιξε το σκορ 1-0.
Στο 8΄μέσα στην περιοχή ο Χαματάι θα πιάσει το σουτ αλλά ο Κηπουρός θα μπλοκάρει.

Στο 12΄σουτ του Βούζα η μπάλα θα κοντράρει στον Τραυλό και θα περάσει κόρνερ.

Στο 42′  και κόντρα στη ροή του παιχνιδιού αφού η Κοζάνη πίεζε χωρίς όμως να δημιουργήσει κλασική ευκαιρία , φάουλ με τον Τοντόροβ για τον Καμπανιακό  και  ο Ρακαβίνας με κεφαλιά κάνει το  1-1.

Στο 45′ σέντρα του Γαβανά, γυριστή κεφαλιά του  Χρήστου, η μπάλα θα φτάσει στον Βούζα που από κοντά θα σημειώσει το 1-2.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Κοζάνη μπήκε ορκισμένη να γυρίσει το παιχνίδι και το γύρισε. 

Στο 58΄κόρνερ του Τραυλού κεφαλιά Αλιατίδη, διώχνουν πάνω από τη γραμμή οι αμυντικοί, η μπάλα στον Αλμπάνη σουτ από κοντά κόντρα σε σώματα και απομακρύνεται ο κίνδυνος για τον Καμπανιακό.

Στο 61′  με ατομική ενέργεια και σουτ ο  Τραυλός ισοφαρίζει σε 2-2.

Στο 73′  σέντρα του Χαματάι με ωραία κεφαλιά ο  Δημήτρης Παπαδόπουλος  κάνει το 3-2.

Στο 81′  η Κοζάνη θα βγει ταχύτατα στην αντεπίθεση Αλμπάνης  στον Χαματάι αυτός μετά από κούρσα θα βγάλει ωραία στον Βουτσιώτη που με αριστοτεχνική ενέργεια θα αποφύγει τον Κηπουρό και θα στείλει τη μπάλα στα δίχτυα για το 4-2.


Στο 86′ ο Καμπανιακός μείωσε σε 4-3 με σουτ βολίδα  του Ρακαβίνα.

Κοζάνη (Παρασκευάς): Νομικός, Δινοβίτσης, Τραυλός, Τάχιας, Αλιατίδης, Ηλίας Τσικόπουλος, Γιάννης Τσικόπουλος (57′ Αλμπάνης), Γιουβανέλλης (78′ Παπανώτας), Δημ. Παπαδόπουλος, Βουτσιώτης (87′ Ζαχαριουδάκης), Χαματάι.

Καμπανιακός (Βαμβακούλας):  Κηπουρός, Γαβανάς, Κορκοντζέλος, Δουρμούζης, Ρακαβίνας, Πετρούσης, Μπάλιος, Τοντόροβ (60′ Σαπανίδης), Πάλλας (43′ λ.τ. Χρήστου), Ιατρού, Βούζας.



Διαιτητής: Ρίππης


Βοηθοί: Φραγκούλης, Γκαρτζονίκας (Πρέβεζα)





 Ματιές στα σπορ 

Σχόλια