G4 EXTRA EUROPEAN CHAMPIONSHIPS APOSTOLOS TELIKOSTOGLOU - GREECE NATIONAL TEAM

Στο Μπάρι της Ιταλίας θα βρεθεί ο αθλητής και αργυρός παγκόσμιος πρωταθλητής ανδρών 2019 της Μακεδονικής Δύναμης Κοζάνης, Απόστολος Τεληκωστόγλου από 30 Οκτωβρίου μέχρι και τις 4 Νοεμβρίου για να λάβει μέρος, ως μέλος της εθνικής μας ομάδας, στο G4 Extra πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα ανδρών/γυναικών, μια διοργάνωση πού τελείται υπό την αιγίδα της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας βαθμολογούμενη από την Παγκόσμια Ομοσπονδία με σκοπό την συλλογή βαθμών ενόψει της Ολυμπιάδας του 2020 .

Ο αθλητής μας σήμερα για τον μήνα Οκτώβριο βρίσκεται στο Ν° 10 της παγκόσμιας κατάταξης , στην ολυμπιακή κατηγορία των - 80 kg  και στόχος του για τις επόμενες δύο διοργανώσεις που απομένουν μέχρι τα τέλη Δεκεμβρίου , να βρεθεί ακόμη πιο ψηλά στην βαθμολογία .
Τον αθλητή μας θα συνοδεύει ο προπονητής της Αγωνιστικής μας Ομάδας  κύριος Αλμασίδης Χρήστος, ο οποίος και θα τον καθοδηγεί στην διάρκεια των αγώνων !!!
Το Δ.Σ και οι προπονητές του συλλόγου τους εύχονται καλό ταξίδι και καλή επιτυχία  καθώς και στα υπόλοιπα μέλη της Εθνικής μας ομάδας !


Σχόλια