ΕΠΣ Κοζάνης : Το δεύτερο σενάριο για τη διεξαγωγή των πρωταθλημάτων τη σεζόν 2020 -2021



Πριν λίγες ημέρες είχαμε γράψει για ένα από τα  σενάρια που υπάρχουν για την διεξαγωγή των πρωταθλημάτων της ΕΠΣ Κοζάνης τη νέα  αγωνιστική περίοδο (2020 -2021)που σύμφωνα με πληροφορίες μιλάει για δύο ομίλους στην Α κατηγορία με πλέι οφ και πλέι άουτ  (διαβάστε εδώ)

Για το λόγο όμως που κάτι τέτοιο (πλέι οφ και πλέι άουτ) είχε δοκιμαστεί και παλαιότερα και δεν είχε αφήσει  τις καλύτερες εντυπώσεις, υπάρχει κι ένα δεύτερο σενάριο.
 Το δεύτερο σενάριο που δοκιμάστηκε κι αυτό πριν λίγα χρόνια ,όταν ο Εορδαικός δεν είχε δηλώσει στην Γ' εθνική κι αγωνίστηκε στην Α' κατηγορία , μιλάει για έναν όμιλο των 17 ομάδων.
Μια ομάδα να κερδίσει την άνοδο στη Γ' εθνική  κατηγορία και  είτε δύο  ομάδες, είτε  τρεις (ανάλογα) να υποβιβαστούν στη Β' κατηγορία.
Η Β ' κατηγορία τέλος  να διεξαχθεί σε δύο ομίλους και να ανέβει ο πρώτος του κάθε ομίλου ή και ένας από τους δεύτερους με μπαράζ  ούτως ώστε  τη σεζόν 2021 - 2022  η Α' κατηγορία να διεξαχθεί με 16 ομάδες
Το  δεύτερο σενάριο αυτό  του ενός ομίλου με 17 ομάδες  όπως μαθαίνουμε, υποστηρίζετε από αρκετούς διοικούντες της ΕΠΣ Κοζάνης


Σχόλια