ΠΑΟΚ για πολυθεσίτη Θυμιάνη … ?


Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται κοντά στην απόκτηση των Θυμιάνη και Τσιφτσή, οι οποίοι αναμένεται να ενταχθούν στο ρόστερ των πρωταθλητών ενόψει της νέας σεζόν και να τονώσουν το ελληνικό στοιχείο στο ρόστερ του Ραζβάν Λουτσέσκου.
Ειλημμένη είναι η απόφαση των ιθυνόντων του ΠΑΟΚ να στελεχωθεί το ρόστερ του Ραζβάν Λουτσέσκου με γηγενείς αθλητές και γι' αυτό ο Δικέφαλος έχει ξεκινήσει ήδη τις επαφές του με περιπτώσεις που έχει ξεχωρίσει.

Όπως έχετε ενημερωθεί από το SDNA και τις προηγούμενες ημέρες, οι ασπρόμαυροι έχουν κυκλώσει τις περιπτώσεις των Τσιφτσή και Θυμιάνη, με τις συζητήσεις να βρίσκονται σε πολύ καλό δρόμο και τις υπογραφές να είναι προ των πυλών.

Ο Έλληνας τερματοφύλακας, είχε μία περίεργη σεζόν, καθώς αγωνίστηκε ως δανεικός από τον Αστέρα Τρίπολης στην δεύτερη ομάδα της Ρακόφ, με την οποία πραγματοποίησε δύο εμφανίσεις, ενώ με την πρώτη ομάδα πρόλαβε να παίξει για ένα ματς, πριν διακοπεί ο δανεισμός του τον χειμώνα.

Από εκεί και έπειτα, πήρε θέση βασικού στον Αστέρα Τρίπολης και εννιά παιχνίδια στα... χέρια του, εκ των οποίων τα 6 ματς ήταν στα play out, σε μία χρονιά όπου έκανε συνολικά 12 ματς και δέχτηκε 18 γκολ, κρατώντας για 3 φορές ανέπαφη την εστία του.

Όσον αφορά τον Θυμιάνη, ο Έλληνας αμυντικός ο οποίος μάλιστα σε πολλά ματς φόρεσε και το περιβραχιόνιο του βασικού, είχε μία πολύ γεμάτη σεζόν με 22 ματς και 4 τέρματα (εκ των οποίων τα 2 με την ΑΕΚ), αγωνιζόμενος κυρίως ως στόπερ, έχοντας παράλληλα 3 παιχνίδια ως αμυντικό χαφ και 1 ως δεξιός οπισθοφύλακας.

Σχόλια