Γ' Εθνική: Καστοριά - ΠΟ Ελασσόνα 0-0 - Ισοπαλία χωρίς γκολ στην Καστοριά | βίντεο με δηλώσεις


Ισοπαλία χωρίς γκολ στην Καστοριά. Οι  γουναράδες δεν  κατάφεραν   κόντρα στην Ελασσόνα  να φύγουν από την αναμέτρηση με το τρίποντο  Μια νίκη που θα τους έδινε  άλλον αέρα για τη συνέχεια.

 Λευκή ισοπαλία (0-0), παραχώρησε η Καστοριά στον Π. Ο. Ελασσόνας, σε ένα δυνατό παιχνίδι με εναλασσόμενες φάσεις, που έγινε σε έναν άσχημο αγωνστικό χώρο.

Η προηγηθείσα του αγώνα έντονη βροχόπτωση μετέτρεψε τον αγωνιστικό χώρο σε βούρκο, με αποτέλεσμα να δυσχεραίνει τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών αμφοτέρων των ομάδων. Ετσι και οι δύο ομαδες δεν μπόρεσαν να αποδώσουν παιχνίδι ποιότητας.  

Η Καστοριά βέβαια ήταν η ομάδα που είχε τις περισσότερες ευκαιρίες, όμως ο Π. Ο. Ελασσόνας θεωρεί ότι ήταν ο μεγάλος αδικημένος, αφού είχε την καλύτερη ευκαιρία με το δοκάρι του Μαντουλγκα.

Στο 2΄ την προσπάθεια από τα δεξιά των φιλοξενούμενων έδιωξε ο Κοσμίδης. Στο 6'  σε προσπάθεια του Tarelli να βγάλει κάθετη πάσα για τον Πάλλα, η μπάλα έφυγε άουτ.  Στο 10΄ σουτ του Tarelli, έξω από την περιοχή, δεν μπόρεσε να μπλοκάρει ο Γούπος και στην συνεχεια της φάσης, απομάκρυναν οι αμυντικόι σε πλα΄γιο άουτ. Στο 13΄ο Κοσμίδης επενέβη έγκαιρα και δεν άφησε να εξελιχθεί η φάση, ύστερα από λάθος της άμυνας. Στο 22΄ο Πάλλας μπήκε στην περιοχή, έπεσε, απο μαρκάρισμα αμυντικού, αλλά ο διαιτητής έδειξε να συνεχιστεί το παιχνίδι.  Στο 28' ωραία προσπάθεια και σέντρα του Σαββόπουλου, από τα αριστερά, κόλλησε η μπάλα μέσα στην περιοχή, δεν πρόλαβε ο Πάλλας κι έδιωξε η άμυνα της φιλοξενούμενης ομάδας. Στο 35΄ο Μαντώς εκτέλεσε κόρνερ, αλλά ο Ελευθεριάδης απέτυχε να πιάσει την κεφαλιά. Στο 36΄ο Πάλλας έπιασε σουτ έξω από την μεγάλη περιοχή, αλλά η μπάλα έφυγε ψηλά άουτ. Στο 37΄ κάθεη πάσα του Πάλλα στον Κυριακού, ο οποίος υποδείχθηκε σε θέση οφ σάιντ. Στο 40΄ένα κόρνερ απο τα αριστερά έδιωξε η άμυνα των γηπεδούχων. Στο 43΄ το κόρνερ του Χασάι απο τα δεξιά έδιωξε η άμυνα του Π.Ο.Ελασσόνας. Στο 45΄ το σουτ του Tarelli εξουδετέρωσε ο Γούπος στο Γ της εστίας του, πιάνοντας την μπάλα.

Στο 50΄ κάθετη πάσα του Χασάι στον Κυριακού, αλλά ο τελευταίος δεν μπόρεσε να πλασάρει, επειδη κόλλησε η μπάλα.  Στο 52΄ την εκτέλεση φάουλ της Ελασσόνας από τα αριστερά μπλόκαρε ο Κοσμίδης.  Στο 55΄ ο Χασάι εκτέλεσε το φάουλ, από τα δεξιά, αλλά οι αμυντικοι απομάκρυναν την μπάλα. Στο 59΄ ο Χασάι έκανε σέντρα απο τα δεξιά, αλλά πρόλαβε ο Γούπος πριν τον Πάλλα. Στο 60΄ μετά απο κόρνερ από τα δεξιά, ο Ντουλάγκ έπιασε σουτ έξω από την μεγάλη περιοχή και η μπάλα βρήκε το δεξί κάθετο δοκάρι της εστίας του Κοσμίδη και στην συνέχεια απομάκρυναν οι αμυντικοί. Στο 62΄ο Tarelli κέρδισε κόρνερ, που εκτέλεσε ο ίδιος, η μπάλα πήγε στον Μανακίτσα, που σούταρε έξω από την περιοχή, η μπάλα κόντραρε σε αμυντικό κι ο Χασάι υποδείχθηκε σε θέση οφ σάιντ. Στο 70΄ σε σουτ του Tarelli, έξω απο την περιοχή,η μπάλα κόντραρε και κατεληξε κόρνερ. Το κόρνερ εκτελεσε ο Tarelli, αλλά η κεφαλιά του Tozzo στο 2ο δοκάρι, κατέληξε ελάχιστα άουτ. Στο 72΄ο Μηλιάτης έκανε κάθετη πάσα για τον Πάλλα, αλλά η μπάλα βγήκε άουτ. Στο 75΄ το σουτ του Χασάι, έξω από την περιοχή, κατέληξε ελάχιστα άαουτ. Στο 76΄ ωραία μπαλιά του Παναγιωτίδη στον Πάλλα μεσα στην μικ΄ρη περιοχή, αλλά αυτός έκανε επιθετικό φάουλ. Στο 78΄ το σουτ του 12 μπλοκαρε ο Κοσμίδης. Στο 79΄ το σουτ του Tarelli, μέσα από την περιοχή, έδιωξε ο Γούπος και στην επιστροφή της μπάλας υπάρχει υποψία πέναλτυ σε βάρος του επιθετικού της Καστοριάς. Στο 82' μετά από σέντρα του Μανακίτσα, από τα αριστερά, ο Σαββόπουλος έπιασε κεφαλιά, μέσα απο την περιοχή, αλλά ο Γούπος μπλόκαρε τη μπάλα. Στο 83΄το σουτ του Νο 110 κατέληξε άουτ. Στο 87'  σουτ του Νο 16 και κατά λάθος κεφαλιά στην συνέχεια, η μπάλα κατέληξε άουτ. Στο 91΄ ο Tarelli δέχθηκε ωραία κάθετη μπαλιά, μπήκε απο τα δεξιά, αλλά η σέντρα σουτ που επιχείρησε έφυγε ψηλά άουτ.  Στο 93΄το φάουλ του Tarelli, από τα δεξιά, μπλόκαρε ο Γούπος.

Οι συνθέσεις:

ΚΑΣΤΟΡΙΑ: Κοσμίδης, Σβίρος, Tozzo, Μαντώς (54΄ Μανακίτσας), Χασάι (85΄ Τσολάκης), Tarelli, Πάλλας, Ελευθεριάδης, Γκέγκας (74΄ Παναγιωτίδης), Κυριακού (54΄ Μηλιάτης), Σαββόπουλος.

Π. Ο. ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ: Γούπος, Νταπώσης, Λαγός, Περγκιόνι (77΄Τσάτσος), Κοντοθανάσης, Καρανούλας, Ντουλάγκ, Κωστούλας (65΄Μούλτσιας), Ματούλας, Βλαχάκης (85΄ Μπούσιας), Κακάμης.

Διαιτητής: Μιχαηλίδης Θεόφιλος (Ε. Π. Σ. Πέλλας)

Βοηθοί: Σάκκος Μιχαήλ (Ε. Π. Σ. Κοζάνης), Αδραμάνης Δημήτριος (Ε. Π. Σ. Πέλλας)

Δηλώσεις του προπονητή της Καστοριάς Ηλία Σολάκη 


Σχόλια