Μικρός Τελικός: Η τύχη ξανά..γύρισε την πλάτη στη Μικτή ΕΠΣ Κοζάνης Ήττα στον μικρό τελικό με 6-8 .κ.α 3-3,στα πέναλτι 3-5 | βίντεο - φωτοΤην 4η θέση κατέκτησε τελικά η μικτή Κ16 χωρίς να χάσει σε κανονικό αγώνα, στον ημιτελικό και στον μικρό τελικό.

Και στα δύο παιχνίδια  το σκορ ήταν ισόπαλο  3-3  αλλά η τύχη γύρισε την πλάτη ξανά στα παιδιά της μικτής Κοζάνης Ποιο εύστοχη  και ποιο τυχερή η ΕΠΣ Αργολίδας πανηγύρισε την 3η θέση.

Στο 8' η μικτή Κοζάνης θα πιέσει με τον Κωτίδη,  θα κλέψει την κατάλληλη στιγμή θα δώσει έτοιμο γκολ στο Βλάχο που θα στείλει τη μπάλα  ψύχραιμα στα δίχτυα για το 1-0.

Στο 18' αντεπίθεση της Αργολίδας με τον Καραργύρη , που θα μπει στην περιοχή και με διαγώνιο σουτ θα ισοφαρίσει σε 1-1.

Στο 33' φάουλ Καλατσανά στο κάθετο δοκάρι και άουτ

Στο 45' η πίεση της μικτής θα αποφέρει καρπούς αφού ο τερματοφύλακας θα διώξει επάνω στον Κωτίδη και αυτός με μακρινό πλασέ θα γράψει το 2-1

Στο 57' διαγώνιο σουτ Γκολέμη διώχνει ωραία σε κόρνερ ο Πάζης

Στο 70' λάθος της άμυνας της μικτής και ο Γκολέμης  με πλασέ θα ισοφαρίσει σε 2-2.

Στο 74' ωραία προσπάθεια  και σου του Καραργύρη γυρίζει το ματς σε 2-3.

Στο 77' διπλή ευκαιρία σε σουτ του Καραφουλίδη σώζει ο Μουτζούρης

Στο 80 βολίδα Θεοδοσιάδη γλύφει το δοκάρι.

Στο 87' κόρνερ με τον Θεοδοσιάδη  η μπάλα στον Ανδρεόπουλο που θα ισοφαρίσει σε 3-3.

Στο 93' σουτ Καραφουλίδη σε κόρνερ ο Μουτζούρης.

Το παιχνίδι  οδηγήθηκε  στα πέναλτι. 

Στα πέναλτι η Αργολίδα 3-5. Συνολικό σκορ 6-8.

Διαιτήτευσε ο Νίκος Χρονάς με βοηθούς τους Παύλο Μπαλαρούτσο και Έλενα Αβραμοπούλου.(Αχαΐας) 


ΕΠΣ Κοζάνης
(Θεοχάρης Βοριαζίδης): Πάζης, Μπαλτζής, Καλατσανάς, Χ. Σίμος (76΄ Καραφουλίδης), Καραγιαννίδης, Τσιόκανος, Κάτανας (57΄Θεοδοσιάδης), Β. Σίμος (46΄ Παπαδόπουλος), Κωτίδης, Οικονόμου (76΄ Μακρίδης), Βλάχος (83΄ Ανδρεόπουλος).ΕΠΣ Αργολίδας
(Βασίλης Γεωργακόπουλος): Μουτζούρης, Χρονόπουλος, Γιωνάς, Μπαλάσκας (56΄ Κων. Μπλάτσος), Σκιάου, Μπερζόι, Βαμβακάς (46΄ Γκολέμης), Παππάς (69΄ Βλάσσης), Καραργύρης, Μπέλμπα (89΄ Ψυχοπαιδάς), Κυρ. Μπλάτσος (46΄ Τσιώλης).
Τις απονομές στις ομάδες και στους διαιτητές έκαναν ο πρόεδρος της ΕΠΣ Αχαΐας, μέλος της Ε.Ε. της ΕΠΟ και πρόεδρος της Επιτροπής Διοργανώσεων, Άγγελος Δανιήλ, καθώς και οι πρόεδροι της ΕΠΣ Αργολίδας, Βασίλης Σιδέρης και ΕΠΣ Κοζάνης, Γιάννης Αποστόλου.

Σχόλια