Μικρός Τελικός: Η τύχη ξανά..γύρισε την πλάτη στη Μικτή ΕΠΣ Κοζάνης Ήττα στον μικρό τελικό με 6-8 .κ.α 3-3,στα πέναλτι 3-5 | βίντεο - φωτοΤην 4η θέση κατέκτησε τελικά η μικτή Κ16 χωρίς να χάσει σε κανονικό αγώνα, στον ημιτελικό και στον μικρό τελικό.

Και στα δύο παιχνίδια  το σκορ ήταν ισόπαλο  3-3  αλλά η τύχη γύρισε την πλάτη ξανά στα παιδιά της μικτής Κοζάνης Ποιο εύστοχη  και ποιο τυχερή η ΕΠΣ Αργολίδας πανηγύρισε την 3η θέση.

Στο 8' η μικτή Κοζάνης θα πιέσει με τον Κωτίδη,  θα κλέψει την κατάλληλη στιγμή θα δώσει έτοιμο γκολ στο Βλάχο που θα στείλει τη μπάλα  ψύχραιμα στα δίχτυα για το 1-0.

Στο 18' αντεπίθεση της Αργολίδας με τον Καραργύρη , που θα μπει στην περιοχή και με διαγώνιο σουτ θα ισοφαρίσει σε 1-1.

Στο 33' φάουλ Καλατσανά στο κάθετο δοκάρι και άουτ

Στο 45' η πίεση της μικτής θα αποφέρει καρπούς αφού ο τερματοφύλακας θα διώξει επάνω στον Κωτίδη και αυτός με μακρινό πλασέ θα γράψει το 2-1

Στο 57' διαγώνιο σουτ Γκολέμη διώχνει ωραία σε κόρνερ ο Πάζης

Στο 70' λάθος της άμυνας της μικτής και ο Γκολέμης  με πλασέ θα ισοφαρίσει σε 2-2.

Στο 74' ωραία προσπάθεια  και σου του Καραργύρη γυρίζει το ματς σε 2-3.

Στο 77' διπλή ευκαιρία σε σουτ του Καραφουλίδη σώζει ο Μουτζούρης

Στο 80 βολίδα Θεοδοσιάδη γλύφει το δοκάρι.

Στο 87' κόρνερ με τον Θεοδοσιάδη  η μπάλα στον Ανδρεόπουλο που θα ισοφαρίσει σε 3-3.

Στο 93' σουτ Καραφουλίδη σε κόρνερ ο Μουτζούρης.

Το παιχνίδι  οδηγήθηκε  στα πέναλτι. 

Στα πέναλτι η Αργολίδα 3-5. Συνολικό σκορ 6-8.

Διαιτήτευσε ο Νίκος Χρονάς με βοηθούς τους Παύλο Μπαλαρούτσο και Έλενα Αβραμοπούλου.(Αχαΐας) 


ΕΠΣ Κοζάνης
(Θεοχάρης Βοριαζίδης): Πάζης, Μπαλτζής, Καλατσανάς, Χ. Σίμος (76΄ Καραφουλίδης), Καραγιαννίδης, Τσιόκανος, Κάτανας (57΄Θεοδοσιάδης), Β. Σίμος (46΄ Παπαδόπουλος), Κωτίδης, Οικονόμου (76΄ Μακρίδης), Βλάχος (83΄ Ανδρεόπουλος).ΕΠΣ Αργολίδας
(Βασίλης Γεωργακόπουλος): Μουτζούρης, Χρονόπουλος, Γιωνάς, Μπαλάσκας (56΄ Κων. Μπλάτσος), Σκιάου, Μπερζόι, Βαμβακάς (46΄ Γκολέμης), Παππάς (69΄ Βλάσσης), Καραργύρης, Μπέλμπα (89΄ Ψυχοπαιδάς), Κυρ. Μπλάτσος (46΄ Τσιώλης).
Τις απονομές στις ομάδες και στους διαιτητές έκαναν ο πρόεδρος της ΕΠΣ Αχαΐας, μέλος της Ε.Ε. της ΕΠΟ και πρόεδρος της Επιτροπής Διοργανώσεων, Άγγελος Δανιήλ, καθώς και οι πρόεδροι της ΕΠΣ Αργολίδας, Βασίλης Σιδέρης και ΕΠΣ Κοζάνης, Γιάννης Αποστόλου.